Digitaal

U kunt uw originele documenten aanleveren op ons adres op usb-stick, cd-rom etc.

En natuurlijk via de mail. Het is daarbij belangrijk dat wij een duidelijke opdrachtomschrijving ontvangen. En uw naam en telefoonnummer erbij vermeld.

Wij hebben het liefst de bestanden in pdf-formaat aangeleverd. Want een pdf is een universele bestandsindeling waarmee lettertypen, afbeeldingen en lay-out van elk willekeurig brondocument behouden blijven, ongeacht het programma of het platform waarmee het document word gemaakt en op elke printer er hetzelfde uit ziet. Uw bestanden omzetten kan met PDFcreator

U kunt uw bestanden mailen naar: info@tempofix.nl U kunt natuurlijk altijd van te voren even contact met ons opnemen hoe u het beste uw opdracht digitaal kunt aanleveren.

 

Overige bestanden

Vooral programma’s van Microsoft (Word, Excel, PowerPoint) creëren bestanden waarvan de opmaak afhankelijk is van door u geïnstalleerde lettertypen en gebruikte printerdrivers. Die verschillen vrijwel altijd van onze computerconfiguratie.
Bestandsformaten tif en jpg.: als u bv vanuit Photoshop een tif maakt, dient u er voor te zorgen dat het bestand plat is, dat wil zeggen geen verschillende lagen meer bevat. U doet dit door de optie ‘Alle lagen samenvoegen’ te kiezen en vervolgens het bestand op te slaan als tif (of jpg). Een PDF maken vanuit Photoshop kan natuurlijk ook.

 

Voor MacOS-systemen

Wij staan uitsluitend nog PDF-bestanden toe en tif/jpg-bestanden (zie over deze laatste de opmerking hierboven). Gebruikt u InDesign, creëer dan van daar uit een PDF.
Als u postscriptbestanden aanlevert, denk dan om de gebruikte fonts (lettertypen). Het is aan te raden om van te voren contact op te nemen als u met minder gangbare fonts gaat werken. Voor illustraties en foto's geldt: graag meezenden.

Tips voor het aanleveren van digitaal materiaal

Team Tempofix

Tempofix print- en copyservice
Voorheuvel 76
3701 JG Zeist

Tempofix is gevestigd op de Voorheuvel 76 te Zeist.
Ruime parkeergelegenheid op 50 meter afstand achter Kesler.


Tel: 030 - 6913005
E-mail: info@tempofix.nl

 

Openingstijden:

Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten